Yüksek Kalite

Gelişen teknoloji dünyasını yakından takip eden RS Film yapım, gerek kullandığı ekipmanları, gerek yenilikçi düşünce şekli ile yüksek kalitede hizmet vermeyi ilke edinmiş yapım şirketidir.

Gerek yerden gerekse havadan yaptığımız görüntü kayıtlarında 4K çözünürlük ile 120fps ve yüksek bit değerleri ile kayıt alabilmektedir. Görüntülerin işlenmesi ve editlenmesinde son sürüm programlar ile renk ve ses düzenlemesi yaparak sizlere sunuyoruz.

Yine fotoğraflama işlemlerinde de 42MP RAW çekimler ve sayısız Objektif seçeneklerimiz ile sizlere en doğru kadrajlamayı tahhüt ediyoruz.

İstenilen amaca uygun formlarda işler ortaya koyarak müşterilerinin hangi mecrada kullanacağına uygun amaçlı videolarda kullanılacak formatları, kişi veya kuruma özel lisanslı ses ve altyapı müziklerleri ile farkımızı ortaya çıkardığımız her projede en ince detayına kadar görebilirsiniz.

  Birlikte çalıştığımız her iş ortağımızın değerine değer katarak devam ettiğimiz bu yolda siz de yerinizi almak için  iletişime geçmeniz yeterli.

KAYIT BAŞLASIN...

RS FİLM YAPIM © 2024. Tüm Hakları Saklıdır.